Informatii despre site

Site-ul web qilingonggames.com este proprietatea ASOCIATIEI DE QIGONG SIBIU cu sediul social in judetul Sibiu, localitatea Sibiu, Str. Poet Vasile Carlova, nr. 19, ap. 47, C.I.F. 12856431.

Site-ul qilingonggames.com isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni din continutului sau. De asemenea, qilingonggames.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut. qilingonggames.com poate sa suspende sau sa blocheze accesul anumitor vizitatori la o parte sau la intregul continut, fara notificari, formalitati sau explicatii.

Proprietatea intelectuala

Continutul si designul site-ului qilingonggames.com, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul site-ului, sunt proprietatea qilingonggames.com.

Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea, expunerea oricarui continut decat cu acordul scris expres al qilingonggames.com. Este interzisa utilizarea continutului in alte scopuri decat cele prevazute de qilingonggames.com.

Protectia datelor

qilingonggames.com nu colecteaza date sau informatii cu caracter personal ale vizitatorilor.

Cookie-urile utilizate de qilingonggames.com asigura vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si furnizeaza date in vederea analizarii si realizarii unor statistici anonime care permit imbunatatirea continutului site-ului, fara a permite indentificarea pesonala a vizitatorului, nesolicitand informatii cu caracter personal.

Informatiile colectate pentru analiza comportamentului vizitatorilor provin din raportul de trafic al serverului: adresa IP, ora vizitarii site-ului. Aceste informatii sunt inregistrate pentru o perioada de timp determinata. qilingonggames.com nu utilizeaza datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele adreselor IP.

qilingonggames.com utilizeaza servicii externe de analiza a traficului: Google Analytics.

qilingonggames.com garanteaza ca depune toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.