Suntem practicanti de qigong de peste 20 de ani si aceasta metoda ne-a schimbat tuturor viata in bine, spre tot mai bine; aceasta cale ne-a invatat ce este o dezvoltare personala veritabila.

Misiunea noastra este sa aratam oamenilor din Romania si din lume, ca o viata sanatoasa, armonioasa este la indemana fiecaruia dintre noi prin practicarea qigongului, un sistem de tehnici energetice de autovindecare, de intarire a sistemului imunitar si de atingere a echilibrului minte-corp.

Numarul mare de practicanti si numeroasele noastre rezultate ne incurajeaza sa actionam pentru ca qigongul sa ajunga la tot mai multi oameni a caror viata este dominata de stres, de agitatie, de o dispozitie proasta, de oboseala si de neplaceri fizice.

20+ ani de
experiență

Povestea

Qilingong GamesJocurile Anuale QilinGong sunt un eveniment prin care aratam publicului larg ca este necesar sa ne preocupam de propria stare de bine, iar una dintre metodele eficiente disponibile este qigongul, ansamblu de exercitii fizice imbinate cu respiratia constienta si folosindu-ne puterea mintii.

Mesajul pe care il transmitem tuturor este ca energia si vitalitatea, starea de bine psiho-emotionala, starea de wellness, atat de necesare in aceste timpuri, pot fi dobandite si intretinute prin practicarea zilnica a acestei metode.

Prin acest eveniment facem, de asemenea, primii pasi pentru a dezvolta programe atractive pentru tineri, pentru a le oferi cheile de acces la o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Daca vrei o viata vibranta si sanatoasa, bazata pe o energie vitala consistenta, daca vrei sa descoperi adevarata gandire pozitiva si sa ai parte de un mindfulness autentic, vino sa ne cunosti in cadrul acestui eveniment.

 

CUM A FOST LA EDITIA 1

 

La prima ediţie a Jocurilor Anuale QilinGong, desfăşurată în anul 2022 la Baia Mare, au participat peste 2000 de persoane în online şi circa 200 fizic dar, dincolo de aceste cifre, evenimentul a însemnat o excelentă colaborare între diverse entităţi ale Federaţiei Naţionale de Qigong din România. Au fost prezenţi la eveniment practicanţi de qigong din Galaţi, Bucureşti, Craiova, Braşov, Sibiu, Mediaş, Cluj, Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Mare, iar vibraţia prezentă a fost una a armoniei şi prieteniei.


În ceea ce priveşte Întrecerile, am obţinut ceea ce ne-am dorit. Este evident ca qigong-ul nu este o disciplină de competiţie, aceste „întreceri” fiind de fapt doar un pretext pentru ca practicanţi de qigong, stilul QilinGong, din diverse oraşe ale ţării să se întâlnească şi să practice împreună. De asemenea, a fost un pretext pentru a stimula îmbunătăţirea nivelului de practică: participanţii s-au pregătit cu seriozitate pentru probe şi, de asemenea, au avut oportunitatea de a-şi verifica nivelul de practică şi de a obţine feedback foarte valoros şi sugestii de îmbunătăţire de la trainerii ce au făcut parte din juriu. Aceşti traineri sunt unii dintre cei mai experimentaţi din Federaţia noastră, unii având peste 20 de ani experienţă în predarea tehnicilor QilinGong.


Persoanele care au participat la eveniment fără să se înscrie la probele de întreceri, practicanţi de qigong sau persoane complet noi, au avut la dispoziţie o serie de activităţi foarte atractive. În primul rând a fost Conferinţa de deschidere în care au aflat lucruri foarte interesante de la nişte vorbitori excepţionali, apoi au avut posibilitatea de a practica qigong împreună cu traineri ai Federaţiei, în trei sesiuni de practică, atât pentru cunoscători, cât şi pentru începători şi, de asemenea, au putut să asiste la o demonstraţie spectaculoasă de qigong.

Tot în cadrul evenimentului a existat şi o proiecţie în cadru restrâns a unui film documentar cu o temă inedită legată de moartea clinică, dezvoltarea personală şi parcursul nostru pe acest Pământ, la sfârşitul căruia a existat un dialog cu producătorii şi regizorii filmului.

În acest an, la Mediaş, proiecţia va fi oferită tuturor în cadrul Conferinţei cu intrare liberă „Metodele energetice chinezeşti şi relaţia minte-corp” care se va desfăşura vineri, 6 octombrie, ora 18:00, în Sala de Conferinţe „Daniel Thellmann” a Primăriei Mediaş.


La toate aceste activităţi s-au adăugat multă bucurie, zâmbete şi timp de calitate petrecut împreună. A fost, aşadar, o primă ediţie a Jocurilor Anuale QilinGong care din primul moment a ridicat foarte sus ştacheta pentru ediţiile viitoare.

 

Povestea, 2022
Povestea, 2022
Povestea, 2022
Povestea, 2022